Oglasi - Advertisement

Radosna prigoda Uskrsa bila je obilježena srdačnim čestitkama Ane Ivanović i Bastijana Švejnštejgera. Ovi sretni pojedinci posjeduju rijetku privilegiju da najznačajniji kršćanski blagdan slave ne jednom, već dva puta. Njihovo prebivalište vječni je izvor sreće, s užurbanim kućanstvom koje se sastoji od pozamašne obitelji i troje živahne djece, što osigurava da monotonija nikada nije problem.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Božićni i uskrsni blagdani vrhunac su uzbuđenja. Beograd je nedavno imao zadovoljstvo ugostiti umirovljenu tenisku šampionku i njezinog supruga, proslavljenog bivšeg nogometaša, što je neizmjerno razveselilo njihove obožavatelje. Bastijan i njegov partner iskoriste slobodno vrijeme za otkrivanje čari glavnog grada Srbije, a Bastijan otvoreno izražava svoje duboko oduševljenje što je ovdje.

Čak i dok su putovali Španjolskom, vrlo je vjerojatno da su odvojili vrijeme za slanje uskršnjih čestitki u pravoslavnoj tradiciji. Uz fotografiju koja je odisala srećom i toplinom sunca, uputili su im srdačne čestitke za blagdan. Neka vam dan bude prepun radosti i dragih trenutaka koje dijelite s najdražima! Ana i Basti proslavili su tu priliku na svoj poseban način, prigrlivši duh blagdana okitivši se cvjetnim uzorcima u iščekivanju nadolazeće sezone topline. Stojeći pored supruga, blistava Beograđanka odisala je ljepotom.

Sa svojom privlačnošću bez napora, nije imala potrebu za šminkom, dopuštajući svom očaravajućem osmijehu od milijun dolara i modernom ljetnom šeširu da ukradu svjetla pozornosti. Ana Ivanović Švajnštajger (Schweinsteiger), rođena 6. rujna 1987. u Beogradu, srpska je tenisačica koja se povukla iz sporta. Poznata kao najistaknutija tenisačica svijeta, sada živi u Westendorfu u Austriji, zajedno sa svojim suprugom, bivšim njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, i njihova dva sina, Lukom i Leonom.

  • Ana Ivanović, rođena 1987. iz Beograda, odrasla je u obitelji s ekonomskim i pravnim obrazovanjem. Njeni roditelji, Miroslav i Dragana, njoj i mlađem bratu Milošu usadili su ljubav prema sportu. U dobi od pet godina, Anino divljenje prema Moniki Seles potaknulo je njezino zanimanje za tenis. Na rođendan je dobila teniski reket i počela trenirati u lokalnoj školi tenisa. Unatoč nedostatku potpore svojih ukućana, Ana je odmalena navikla krti svoj put.

Prikaz njezine nepokolebljive odlučnosti bio je očit kada je, u dobi od četiri godine, odlučila napustiti vrtić i dati prednost bratovom obrazovnom putu. Prilika od velikog značaja ukazala se kada je Ana, sa samo 11 godina, primila unosnu ponudu od tvrtke za upravljanje koja je s njom željela sklopiti ugovor o sponzorstvu. Unatoč tome, njezini su roditelji naglasili iznimnu važnost obrazovanja i surađivali kako bi osigurali da Ana može uspješno nositi se sa zahtjevima škole i tenisa. Kako bi joj olakšala sudjelovanje na turnirima, nesebično se žrtvovala Anina majka Dragana koja je dala otkaz na poslu i pratila je u tim pothvatima.

Tijekom burnog razdoblja NATO bombardiranja 1999. godine, Ana je pokazala nepokolebljivu predanost svojim treninzima, koristeći prazan bazen u sportskom centru u Beogradu. Kao članica TK Partizan uspostavila je blisku vezu s teniskom superzvijezdom Novakom Đokovićem, pružajući jedno drugom nepokolebljivu podršku od malih nogu. Međutim, 2001. godine, suočena s izazovnim okolnostima, Ana je donijela odluku da napusti Srbiju i preseli se u Basel, gdje je susrela menadžera koji je odigrao ključnu ulogu u razvoju njezine karijere. 2003. službeno je krenula na svoj profesionalni teniski put.

  • Godine 2004. Ana Ivanović privukla je pozornost teniske zajednice kada je napredovala do juniorskog finala Wimbledona. Nažalost, malo joj je izmakla pobjeda, izgubivši od Kateryne Volodymyrivne Bondarenko. Međutim, njezino izvanredno postignuće od 26 uzastopnih pobjeda i četiri pobjede na turnirima učvrstilo je njenu poziciju mladog talenta koji obećava.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here