Oglasi - Advertisement

Mediji su saznali da se Monika Isakov (36) iz Novobeceja sinoć vozila biciklom na lokalnom putu Novobecey-Kumane kada se dogodio stravičan incident.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Saobraćajna nesreća je, nažalost, preminula. Naime, nesreća se dogodila sinoć oko 9:00, kada je M. M. (42 godine) uleteo u grupu bicikala sa jakim svetlima, a najverovatnije se nije zaustavio zbog neprilagođene brzine . Nakon što je posjekla majku i dijete, Monika je od zadobijenih povreda preminula nakon prijema u bolnicu, dok je njena kćerka (11 godina) teško povrijeđena. Na sreću, Monikin sin (13) nije povređen – Monika je sa decom išla na bicikl, što često radi. Sinoć nije bilo znakova da će doći do incidenta. Monika, zajedno sa suprugom, veoma brine o deci i njihovoj bezbednosti, a ni sinoć nije bilo drugačije.

Bicikli su bili osvijetljeni i vozili su desnom trakom – kaže naš izvor, dodajući da vozač “mercedesa” nije uspio da izbjegne bicikliste, navodno zbog brzine nije pogledao u njih. – Dok ih je otkrio, bilo je prekasno. Sve se dogodilo u deliću sekunde i sada su deca ostala bez majke. Monikin suprug i sin, koji su bili sa njom u trenutku nesreće, objavili su mračne fotografije na društvenim mrežama kako bi izrazili saučešće zbog gubitka koji su pretrpjeli.

Saučešće porodici. Monika je divna žena i jako nam je žao zbog onoga što vam se dogodilo. Budite jaki u ovom nepodnošljivom bolu – piše u komentarima članova porodice, rodbine, prijatelja i poznanika. Inače, Monika na svom Fejsbuk profilu često objavljuje porodične fotografije na kojima pozira sa osmehom. Takođe, sa svojim obožavaocima često deli fotografije sa svojih putovanja i turneja.

Osnovno tužilaštvo u Bečeju vodi istragu, a osumnjičeni M.M. je optužen za teška krivična djela protiv bezbjednosti saobraćaja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu. Kako smo ranije pisali, osumnjičeni M.M dolazi iz sela Kumane, kod Novog Bečeja, a tamošnji meštani su nam detaljno objasnili kako se dogodila nesreća. Osim toga, opisali su, između ostalog, ponašanje osumnjičenog nakon što je vidio da je izazvao nesreću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here