Oglasi - Advertisement

Voditeljka Marija Kilibarda sa svojom izabranicom ćerkom Branislavom Banetom Vučelićem čeka devojčicu. Prema pisanju medija, voditelj je u petom mjesecu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Branislav je dete političara, biznismena i novinara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, koji su Mariju upoznali početkom 2020.

Prema pisanju medija, upoznali su se na rođendanu zajedničkog prijatelja i zaljubili se na prvi pogled. Kasnije je Marija otvoreno govorila o Branislavu i rekla da se sve dogodilo u najboljem trenutku i da joj je Vučelić pomogao da se nosi sa nekim stvarima. njegov problem.

Prevazišla sam svoje psihičke probleme. Trebalo mi je tri godine da ga razbijem na najsitnije komadiće. Sve me je boljelo jer nisam bila ono što drugi očekuju od mene – domaćica i majka. Bez njega, ne bih tako lako prošao kroz teška vremena. Tokom godinu dana, on i ja smo provodili više vremena zajedno i iskusili više komunikacije nego bilo koji bivši partner u dugoj vezi. Tako sve brže ispliva na površinu, i ono lijepo i ružno. Znala sam da će to biti vrlo stabilna veza, ako preživimo prvih nekoliko mjeseci karantina – rekla je Marija za Story.

Marija i Bane su u srećnoj vezi više od četiri godine, a čini se da se svakim danom sve više zaljubljuju jedno u drugo. Marija je nedavno na Instagramu podelila nekoliko priča iz kolibe Vučeli u Crvenki u Vojvodini, gde su, čini se, proveli uskršnje praznike. Maria je podijelila kvalitetne trenutke sa porodicom Barnet, prvo sa svojom sestrom Anom i njenom djecom. Koliba izgleda kao pravi mali raj na zemlji, gde Kilibalda i Vučelić vole da provode svoje slobodno vreme.

Maria je podijelila kvalitetne trenutke sa porodicom Barnet, prvo sa svojom sestrom Anom i njenom djecom. Koliba izgleda kao pravi mali raj na zemlji, a Kilibarda i Vučelić vole da tamo provode svoje slobodno vrijeme. Marija je jednog Uskrsa na svom Instagram storiju objavila uskršnja jaja, a u pozadini se vidi kamin u kući.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here