Oglasi - Advertisement

Jelena Karleuša i Duško Tošić već neko vreme pokušavaju da se sporazumeju o razvodu braka, ali zahvaljujući jednom detalju može se naslutiti da osećanja između njih dvoje i dalje postoje, iako mnogi veruju da među parom vlada velika netrpeljivost!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Pogotovo nakon što je isplivala lična prepiska fudbalera sa Severinom, narukvice na rukama bivšeg fudbalera i njegove supruge govore drugačije. Jelena, s druge strane, nije pokušavala da sakrije svoj ljubavni i zaštitnički odnos prema suprugu u javnosti, a gotovo niko nije primetio zanimljiv komad nakita koji su oboje nedavno nosile. Riječ je o narukvici od 960 eura marke “Cartje Trinity”, koja se sastoji od tri međusobno povezana prstena u bijelom, žutom i ružičastom zlatu, sa svilenim nitima u raznim bojama. Ovaj model je na tržištu već čitav vek i ima veoma duboko simboličko značenje.

Osim toga, ova narukvica predstavlja odanost, ljubav i prijateljstvo, što je čini savršenim poklonom za vašu voljenu osobu. Ni Jelena ni Duško poslednjih meseci nisu skidali narukvicu, pa oboje možda nesvesno signaliziraju želju da napuste brak. Problemi ostaju iza i idu dalje. Pevačica poseduje nakit u više boja, koji je nosila na predstavljanju dva albuma Alfa i Omega u beogradskoj Akvakoncert dvorani, u Milici Pavlović. Komad je nošen na koncertu, a ona je bila specijalni gost i nosila ga je na novogodišnjoj večeri. Revija je održana na odmoru u Dubaiju, takođe 8. marta, kada je pokazala novi nakit koji je dobila za praznike. Pojavila se i u nekoliko drugih javnih nastupa, kao i na fotografijama na Instagramu. Tošić je posljednji put viđen da nosi narukvicu u nedjelju kada je izašao da glasa na izborima za Deidingera. Podsetimo, u poslednjem intervjuu za medije, Jelena je i sama izjavila da bi bila spremna da da život za svog zakonitog supruga.

– Preko advokata pokušavamo da postignemo sporazumni razvod braka. Održali smo nekoliko sastanaka na ovu temu, ali nažalost nisu bili uspješni. Još uvijek pokušavam izbjeći parnicu za razvod jer je to traumatično iskustvo za sve nas, posebno našu djecu. Nadam se da ćemo u narednom periodu uspeti da se dogovorimo o razvodu, što je u interesu svih – rekao je sportista za Kurir.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here