Oglasi - Advertisement

U javnosti se već neko vreme spekuliše o problemima u braku Anastasije Ražnatovič. Pjevačičina svekrva Olivera Gudelj u centru je svih medijskih naslova i razgovora po gradu. Popularne snaha i svekrva nedavno su sklopile primirje.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Prvo su se zajedno pojavili na Nemanjinom Svetom pričešću, zatim su zajedno proslavili Đurđevdan u Sevilji, a potom je mladi par imao građansko venčanje u kojem je učestvovala cela porodica fudbalera, zbog čega se veruje da su problemi u Anastasiji Ražnatović brak je prošlost, ali pevačica nije lako zaboravila iskušenja kroz koja je prošla nakon preseljenja u novi dom u Sevilji. Svega se nedavno prisjetila medijima. Odnosno, poslednje večeri takmičenja “Zvdezda Granda”, kojem je prisustvovala kao gošća svoje majke Svetlane Cece Ražnatović, najpre je odgovorila da je već udata, a zatim su se pominjali izazovi.

Isti smo i pre i posle potpisivanja dokumenata – opisuje folk zvezda svoj život na granama – Život u Španiji je savršen, porodica mi najviše nedostaje, ali Španiju zaista volim. kao država. Sviđa mi se tamo, zaista je lijepo. Jedina stvar koja se promijenila je da više ne moram čitati prijevod. Pošto sam u Sevilji bio primoran da pričam španski jer tamo niko nije govorio engleski, naučio sam na ovaj način kroz ovu priču. – Nije mi bilo teško, imala sam predznanje iz TV serija, koje smo svi gledali kao deca, a u školi sam naučila malo španski, pa mi se kasnije sve to vratilo – Anastasija Zaključeno je da pošto je znala jezika, uskoro bi mogla podnijeti zahtjev za pravo i dobiti špansko državljanstvo.

Trenutno sa porodicom uživa u Beogradu, dok Nemanja pokušava da osvoji bod ili dva sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Na kraju će se vratiti u Sevilju i mi živimo životom iz bajke, dok će se preseliti na novo imanje koje će pevačica urediti po svojoj želji i svemu što će uslediti kao bračni par. harmonija, ljubav, porodica Iako se mnogo spekulisalo o tome zašto su tetka Vanja i svekrva Oliveira nekada bile otuđene od Anastasije, porodica Gudli sada ima topao i skladan odnos. Upućeni kažu da Oliveira nikada nije prigovarala Anastasiji, samo je željela da svi poštuju porodična pravila jedinstva, intimnosti i vjerske predanosti. Ova potonja je privukla pažnju kod Anastasije, a kako je sve u redu, i snaha je nedavno sa svekrvom prisustvovala bogosluženjima i povremeno objavljuje religiozne sadržaje na svom Instagramu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here