Oglasi - Advertisement

Šejla Zonić je ove godine ubjedljivo pobijedila na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, nakon čega su se mnogi radovali pobjedničkom koncertu u njenom rodnom gradu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šejla je bila deo tima Svetlane Cece Ražnatović, što je izazvalo razne negativne komentare, a njih dvoje su se složili da se ne oglašavaju na tu temu dok je konkurs u toku. Međutim, sada se oglasio njen suprug Armin Zonić da otkrije da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobjedničkog koncerta

– zamoliću prijatelje da mi ne šalju linkove sa društvenih mreža, ovih Postoje poznati i nepoznati profili na društvenim mrežama koji uvredili mene i Sejlu. Stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti – počinje Šejlin muž:

– Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske pjesme! Kao akademska muzičarka na regionalnim takmičenjima predstavila je svoju Tuzlu, Sanski Most i Bosnu i Hercegovinu na tako lijep i moralan način da su mnogi samo vidjeli mržnju u svojim srcima i iskazali je kroz Ilu je odbacila raznim uvredama. Mnogo toga se dešava i pre nego što se rodite. Ne mogu nikome reći koga da voli ili mrzi, ali nemoj to raditi iza njihovih leđa.

– Da, do sada nas niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobjedničkog koncerta u Tuzli, tako da postoji mogućnost da se to ne dogodi. Pozabavite se stvarnim problemima kako bi nam barem u budućnosti život bio lakši, bolji i sretniji… – piše Armin Zonić na svom Facebook profilu Podsjetimo, Seka je dugo bila meta bosanskih napada Cilj. Federacija Bosne i Hercegovine decenijama nije imala koncert, iako ima mnogo obožavatelja. Posljednji put se to dogodilo kada je Aleksandra Prijović održala koncert u Zetri Sarajevo, a reklama za njen koncert u Istočnom Sarajevu izazvala je pravi haos u gradu na Miljacki.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here