Oglasi - Advertisement

Slavna glumica i model odlučila je da prekine vezu sa ocem svog deteta posle više od dve decenije ljubavi i prvi put je o svemu javno progovorila.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Poznata je po ulogama u hit TV serijama “Strast”, “Storm Inside”, “Ukradena sreća”, “Ljubavni trijumf” i drugim delima, kao i po nastupu u spotu za pesmu Dženifer Lopez “I’m Into” Već neko vreme popularna kod domaće publike, interesuje se za ljubavni život “Ti”. Već decenijama je u vezi sa manekenkom i glumicom Elizabeth Gutierrez, sa kojom ima sina Christophera Alexandera Levyja i ćerku Kelly Alexandru Levy, a par je objavio da se rastaje 2022. godine.

Nikada se zvanično nisu vjenčali, tako da nemaju brakorazvodnu parnicu, a u međuvremenu svojoj ljubavi navodno daju novu šansu. Međutim, nije vrijedilo – Williamove česte nevjere nepopravljivo su narušile njihovu vezu.

Elizabeth Gutierrez, koja je uglavnom ćutala o tračevima o svom partneru i ocu njenog djeteta, nedavno je sjela za časopis HOLA u kojem je otvorila sve to – I Always Believe in Me Relationship! Volim Williama. Mislim da nije bila tajna da je on ljubav mog života, uvek sam se kladila na nas i želela sam da pokažem ko smo zaista – istakla je ona.

– Nismo sada zajedno. Što se mene tiče, ljubavi nikad ne nedostaje – objašnjava Elizabeta. Mislim da nisam ista djevojka kao kad me je upoznao prije dvadeset godina. Želimo drugačije stvari u ovom trenutku. Uvek ću ga voleti, uvek ću mu želeti sve najbolje i uvek sam govorila – bilo da sam sa njim ili ne, želim da ga vidim srećnog – rekla je glumica i manekenka.

Tokom godina prijavljivane su brojne ljubavnice Williama Levyja, a prije nekoliko godina je anonimni izvor rekao meksičkim medijima da je William prevario majku svog djeteta sa više od 80 žena. Poznate su njegove romanse sa glumicom Jacqueline Bracamontes (Maribel u “Ruby”) i koleginicom Jimena Navarrete, sa kojom je glumio u TV seriji “The Storm Within”.

Elizabeth nije željela detaljnije govoriti o nevjeri bivšeg životnog partnera, ali je napomenula da se “zaljubila u njegov osmijeh” i da se stvari ne mogu promijeniti.
Neke stvari će vas promijeniti čak i ako se ne promijene. Ovo je izbor koji moram da napravim – rekla je ona.

Trenutno se bukvalno osećam kao da sam usred okeana, a još uvek sam živa – objašnjava ona.

– Moja deca su mirna sa svime jer Vilijam je divan otac i ne nedostaje im naše ljubavi, tako da su dobro i biće dobro. Očigledno, to nije idealno ni za koga, ali stvari se dešavaju i morate ići dalje. Morate pokazati da čak i ako se osjećate poraženo na neki način, morate držati glavu gore i nastaviti dalje. Dodala je da na njihove odluke nikada nisu uticali drugi i da se neće rastati iz “površnih razloga”.

– Moja odluka je moja. Doveo sam ih. Znam ovo – zato me vidiš mirnu i sretnu – nemam više šta da dam. Sve sam mu dala – zaključila je.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here