Oglasi - Advertisement

Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država dobila sina. Kako izveštava Luftika, rođenje malog Marija u Los Anđelesu izazvalo je snažan odjek u celom regionu, ostavljajući upečatljiv utisak.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Iako je Šerifović isprva odlučila zadržati povjerljivost u vezi sa svojim novorođenčetom, uskrativši informacije o ocu i osobi koja je otkrila trudnoću njezina sina, nedavno se obratila Instagramu kako bi javno objavila tu vijest i izrazila zahvalnost onima koji su cijelo vrijeme bili uz nju. putovanje, nudeći nepokolebljivu pomoć.

    Lijep pozdrav dragi pojedinci! Bilo da je jutro, poslijepodne ili večer, bez obzira na vašu lokaciju ili trenutne aktivnosti, šaljem vam srdačne pozdrave. Dok se upuštam u ovaj inauguracijski govor, koristeći medij “priča”, osjećam se ponukanim izraziti svoju iskrenu zahvalnost za mnoštvo prekrasnih poruka koje sam primio. Ove su poruke ispunjene dubokom ljubavlju i uvjeravam vas da je njihov utjecaj opipljiv. Usred ovog neodoljivog izljeva ljubavi, mom škorpionskom srcu treba trenutak da sve to u potpunosti upije.

Predviđam da će se u budućnosti pojaviti prilika koja će mi omogućiti da dublje proniknem u te emocije i uključim se u opširniju raspravu. No, prije svega želim izraziti bezgraničnu zahvalnost svima onima koji su nas obasipali ljubavlju, kako je to Marija rječito poručila. Iako je Maria žudjela biti s nama, jasno je dala do znanja da će poštovati ranije zakazane turneje i suzdržati se od njihovog otkazivanja.

Dok je djetetu predstavljala svoj noćni ritual, nedavno postala majka pokazala je svoj umirujući pristup, uključivši razne tehnike poput melodične uspavanke. Marija Šerifović, poznata srpska pop pjevačica i glazbena stvarateljica, stekla je široku afirmaciju nakon pobjede na Eurosongu 2007. Kragujevčanka je rođena 14. studenog 1984., a trenutno živi i djeluje u Beogradu i Los Angelesu.

Marija Šerifović potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbu. Njezini djed i baka bili su poznati po obradi narodnih pjesama, dok su njezini roditelji Verica i Rajko osvajali publiku svojim nastupima u sastavu Žaoka. Godine 2004. Marija je stekla regionalno priznanje pobjedom na festivalu u Budvi sa svojom zadivljujućom pjesmom “Bol do ludila”. Međutim, njezin trijumf na Euroviziji 2007. s očaravajućom pjesmom “Molitva” ju je katapultirao u središte pozornosti europske publike.

Uz impresivnu diskografiju sa šest studijskih albuma do 2024. godine, Marija Šerifović učvrstila je status jedne od najizuzetnijih pjevačica u regiji. Naime, stalno je u cijenjenom žiriju popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Vrijedi istaknuti da se njezin polubrat Danijel Pavlović također proslavio kao pjevač i vokalni trener sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here