Oglasi - Advertisement

Eva Ras, glumica koja je decenijama na samom vrhu glumačke scene, poznata je po tome što bez ikakve zadrške iznosi svoje mišljenje o svakoj temi, bila ona škakljiva ili ne. Iako često govori o svim dešavanjima u društvu, svoj privatni život uglavnom drži za sebe. Doživela je dve velike tragedije, posle kojih njen život nikada više nije bio isti, ali ni u jednom trenutku nije pomislila da se preda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • – Razlog tome je što nikada nisam prestao suživjeti s njima. Moja naklonost nije nestala; nego se smanjivalo kako su odlazili s ovoga svijeta. Nisam tražio zamjene u vidu drugih pojedinaca, niti sam sklapao nove obveze s bilo kim. Bez novog supružnika i djece sam, upravo zato ih mogu dosljedno zagovarati. Činjenica da su sada izloženi napadima služi kao neosporan dokaz mog nepokolebljivog sjećanja i očuvanja uspomene na njih – izjavila je Eva Ras u intervjuu za magazin “Stil”.Gdje je njezina kćer za većinu je misterij, a glumica svjesno izbjegava govoriti o tome. Suzdržala se od dijeljenja bilo kakve vizualne dokumentacije svog djeteta, no nedavno se pojavila na raznim platformama društvenih medija.

    Jedna Instagram stranica nedavno je objavila rijetku fotografiju na kojoj su Eva Ras, njena pokojna kćerka Kruna i suprug Radomir Stević Ras. To je prvi slučaj u kojem su sve tri osobe snimljene zajedno na jednoj slici.U očima javnosti postoji jedinstvena slika prethodno zadovoljne obitelji koju je mučio niz nesreća. Naime, Eva, prijestolonasljednica, tragično je izgubila život u 24. godini života na studiju u Parizu, obavijena velom tajne.

    Dok sam se spremao za festival na Paliću, na kućni prag su mi neočekivano stigla tri policajca. Isprva sam njihov dolazak zamijenio za moju vožnju na događaj. Međutim, kada je interfon zazvonio, obavijestio sam ih da ću odmah sići, ali su mi odgovorili: “Ne, mi ćemo doći k vama.” Ovaj mi je trenutak ostao urezan u sjećanje kao najizazovnije iskustvo u mom životu. Eva je krajnje ranjivo ogolila svoju dušu i dalje podijelila:

Obavijestili su me da je umrla, ali nisam to mogao shvatiti jer sam razgovarao s njom dan ranije. Kada sam tražio više informacija, uputili su me u Ljermontovu, ali ni tamo nije bilo detalja. Počele su se uvlačiti sumnje i tek tri dana kasnije dobio sam pismo u kojem je potvrđena njezina smrt. Tijekom tog mučnog vremena, moja je duša bila u nemiru 3. srpnja 1993. Odlučan da je vratim u njezinu domovinu, uložio sam sve napore da osiguram da neće ostati u Parizu, daleko od mene, ali pravi uzrok njezina smrt je glumica ostala neotkrivena.

Uz kovčeg je bilo izvješće obdukcije, koje je pokazalo da francuske vlasti nisu pronašle dokaze i da su njezinu smrt pripisale prirodnim uzrocima. Međutim, povjerio sam nekima od svojih utjecajnih poznanika da se možda uplela u nedopuštene poslove u Parizu, možda i političke, što bi moglo objasniti izvješće francuske policije. Moj kum Milenko Vučetić, pisac, predložio mi je da priču ispričam kao iz filma Nikita, naglašavajući njenu fiktivnost. Naposljetku, ne mogu a da me ne zabrinjava činjenica da još uvijek ne znam istinu iza onoga što se uistinu dogodilo – ova me misao i dalje proganja.Eva je više puta za medije isticala da je Kruna, najmlađa srpska spisateljica, do svoje 12. godine objavila već tri književna djela.

Svaki dan majke daju svoje blagoslove svojoj djeci. A sada, kćeri moja, iako više nisi s nama, nudim ti svoj blagoslov. Ostat ću uz tebe dok god sam živ. Zajedno ćemo se vinuti iznad prostranstva beskraja. Nikakva sila na ovom svijetu te ne može odvojiti od mog srca. Tvoj talent, inteligencija i šarm bili su bezgranični, sposobni doseći nebesa. Ipak, ti ​​si izabrao drugačiji put, drugu vrstu sreće. I tako, položit ćemo te na počinak ovdje, na ovom mjestu. Tuga i bol nemaju rok trajanja; ostaju dugo nakon što se suze osuše. Želja da ti se pridružim u smrti živi u meni, kao da moj grob leži u tvojim očima. Neka te zemlja nježno zagrli, moja lijepa kćeri. Zamišljam vas sada, zadovoljnog i prosvijetljenog, potpuno svjesnog čuda koja vam je otkrila planeta Zemlja tijekom vašeg kratkog postojanja. Riječi su to koje je u svečanoj prigodi izgovorila Eva Ras.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here