Oglasi - Advertisement

Novinarka i televizijska producentkinja podelila je mnoge šokantne detalje iz svoje profesionalne i životne biografije. De Vinča je izjavila da je izbrojala da je tokom svojih 66 godina čak 14 puta mogla da umre. Pritom se prisetila jedne takve opasne situacije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Dok sam bio embrij, imao sam brata blizanca koji se nažalost nije razvio. Po rođenju sam otkrila da u sebi još uvijek nosim masu veličine dječje glave, koja sadrži tragove kose i ostatke. Ova neobična situacija trajala je 21 godinu, predstavljajući značajnu opasnost jer bi moj blizanac potencijalno mogao puknuti u meni. Bilo je to tijekom moje posljednje godine studija kada su liječnici uočili ovaj problem i odmah zakazali hitnu operaciju.

Srećom, zahvat je bio uspješan. Živo se sjećam kad sam se vratila kući i zatekla svoje tete u suzama. U tom trenutku sam ih uvjerio da nemam namjeru podleći smrti, budući da sam čvrsto vjerovao da moje vrijeme tek dolazi i da imam još mnogo toga za postići. Vrijedno je napomenuti da psihologija također nudi liječenje usmjereno na otkrivanje vlastite svrhe i misije u životu. Neotkrivanje ovih vitalnih aspekata na vrijeme može dovesti do strašnih posljedica. Te je spoznaje Vesna podijelila tijekom gostovanja u Informerovom podcastu.

Nakon što je proživjela dva prethodna braka, De Vinci je otvoreno priznala drastične fluktuacije u svojim ljubavnim vezama. U početku u braku s Milanom Langom, kasnije je ušla u brak s Predragom Vitasom. Međutim, njezin brak s Langom završio je razvodom, dok je njezina duboka ljubavna veza s Vitasom tragično prekinuta njegovom preranom smrću.

Dugo me je nemilosrdno progonio, ne ostavljajući me bez predaha. Uz značajnu razliku u godinama od 20 godina, moji su roditelji bili izvan sebe kad sam rekla da se namjeravam udati za njega. Bata Živojinović vodio je naše vjenčanje, a ja sam se zavjetovala u crnoj nošnji, bez tradicionalne vjenčanice. Gledajući unatrag, činilo se kao da sam predvidio konačni ishod, jer se Vesna prisjećala i neustrašivo otkrivala skrivene istine te zajednice.

Moj brak s Langom bio je nekonvencionalan, obilježen stalnim stanjem opijenosti za njega, mene i naše suputnike. U to sam vrijeme vjerovao da je to jedinstven način života, jer se činilo da Lang ima čvrstu spoznaju o upravljanju životom. Međutim, ubrzo sam shvatio da on guši moj osobni rast i sprječava me da dosegnem svoj puni potencijal. Kao rezultat toga, donio sam odluku prekinuti naš brak.

Vesna strastveno opisuje skoru zajednicu s Predragom Vitasom, živopisno oslikavajući njihovu zajedničku budućnost.De Vinci pripovijeda o svojoj dubokoj povezanosti s Vitasom, drevnim čovjekom, kojeg karakterizira duboka intelektualna veza i intenzivna strast. Njihova veza započela je nezaboravnom večeri zajedničke ljubavi, koja je kulminirala petosatnim poljupcem.

Vrijedi napomenuti da Vitasov razvod nije izravno uzrokovan njihovim angažmanom, jer je njihov brak već bio pri kraju. Uz značajnu razliku u godinama od 10 godina, Vitas je preuzeo ulogu urednika De Vincija na RTS-u. Njegovo divljenje prema njoj izazvao je članak koji je objavila u časopisu “Duga”. Iako ju nije aktivno branio, služio je kao izvanredan mentor. De Vinci otkriva da se čak i nakon Vitasove smrti u njezinom životu odvijala još jedna duboka ljubavna priča.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here