Oglasi - Advertisement

Sa dolaskom toplog vremena, pojavljuju se insekti, među kojima su muve najdosadnije jer ulaze u kuće i teško ih je oterati. Iako postoje razni sprejevi i hemijska sredstva za njihovo suzbijanje, ona nisu dobra za naše zdravlje.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Tijekom cijele ljetne sezone, ovi dosadni insekti ne samo da nas gnjave na otvorenom, već se bez oklijevanja infiltriraju i u naše stanove. Unutar kuhinjskog prostora mogu biti nevjerojatno otežavajući jer lebde oko hrane, predstavljajući potencijalni rizik od kontaminacije. Ova platforma nudi detaljne upute za izradu vlastitih rješenja. Nakon što ste učinkovito slijedili navedene upute, naposljetku ćete uživati ​​u mirnom okruženju bez ovih dosadnih nametnika.

    Zašto trošiti novac na skupe kemijske sprejeve kada možete lako napraviti snažan repelent protiv muha kod kuće? Ovo DIY rješenje ne samo da daje izvanredne rezultate, već također daje prioritet sigurnosti ljudi i okoliša, bez nanošenja štete. Za početak skupite 150 ml jabučnog octa. Za optimalno pranje posuđa savjetuje se korištenje približno 150 mililitara bilo koje marke ili vrste deterdženta za pranje posuđa. Na kraju dodajte jednu žlicu granuliranog šećera kako biste dovršili ovaj recept.

    Pomiješajte jabučni ocat i deterdžent tako da ih istovremeno ulijete u posudu. Dodavanje deterdženta u zamku je pouzdana metoda za sprječavanje bijega muha. Zatim dodajte šećer u smjesu i dobro izmiješajte sastojke. Postavite ovu kućnu napravu na mjesto gdje se muhe često okupljaju.

    Tijekom ljetne sezone, ovi dosadni insekti ne samo da ometaju naše aktivnosti na otvorenom, već se bez oklijevanja infiltriraju i u naše životne prostore. Osobito u kuhinji, njihova prisutnost može biti nevjerojatno otežavajuća jer zagađuju našu hranu, izazivajući zabrinutost oko higijene. Ova platforma nudi detaljne upute za stvaranje vlastitih rješenja. Slijedeći priložene upute, u konačnici ćete postići mirno okruženje bez insekata, bez iritiranja ovih upornih štetnika.

    Umjesto da trošite novac na skupe kemijske sprejeve, možete uštedjeti tako što ćete kod kuće napraviti iznimno učinkovito sredstvo protiv muha. Ovo domaće rješenje ne samo da daje iznimne rezultate, već također daje prioritet zdravlju i sigurnosti pojedinaca i okoliša. Za nastavak skupite točno 150 ml jabučnog octa. Za optimalno pranje posuđa savjetuje se korištenje približno 150 mililitara bilo koje marke ili vrste deterdženta za pranje posuđa. Na kraju, u ovaj recept uključite jednu žlicu granuliranog šećera.

Pomiješajte jabučni ocat i deterdžent tako da obje tvari istovremeno i oprezno ulijete u posudu. Dodavanje deterdženta u zamku djeluje kao pouzdana metoda za sprječavanje muha u bijegu. Zatim dodajte šećer u amalgam i temeljito izmiješajte komponente. Postavite ovu kućnu napravu na mjesto gdje se muhe često okupljaju.

Tijekom cijele ljetne sezone, ovi neugodni insekti ne samo da nas uznemiravaju na otvorenom, već se bez oklijevanja uvlače i u naše domove. U kuhinji mogu biti posebno dosadni jer imaju tendenciju sletjeti na hranu, izazivajući zabrinutost zbog potencijalne kontaminacije. Ova platforma nudi detaljne upute za stvaranje vlastitih rješenja. Slijedeći priložene upute, u konačnici ćete postići spokojnu atmosferu bez ovih dosadnih štetočina.

Umjesto da trošite novac na skupe kemijske sprejeve, možete uštedjeti tako što ćete napraviti nevjerojatno učinkovito sredstvo protiv muha u vlastitom domu. Ovo domaće rješenje ne samo da daje iznimne rezultate, već također daje prioritet zdravlju pojedinaca i okoliša, bez nanošenja ikakve štete. Za nastavak će vam biti potrebno točno 150 ml jabučnog octa. Za optimalno pranje posuđa savjetuje se korištenje približno 150 mililitara bilo koje marke ili vrste deterdženta za pranje posuđa. Na kraju, dodajte jednu žlicu granuliranog šećera kako biste dovršili ovaj recept.

Pomiješajte jabučni ocat i deterdžent tako da ih istovremeno ulijete u zdjelu. Dodavanje deterdženta u zamku jamči da muhe neće moći pobjeći, što ga čini učinkovitim rješenjem. Zatim u smjesu umiješajte šećer i dobro sjedinite sve sastojke. Postavite ovu kućnu napravu na mjesto gdje se muhe često okupljaju.

Vinske mušice obično se nalaze u zdjelama s voćem, dok njihove dvojnice, vinske mušice, obično zauzimaju kuhinjske prostore. Neodoljiva privlačnost ove kombinacije mami muhe, tjera ih da ostanu zarobljene i dočekaju svoju smrt. Dodatne pojedinosti potražite u videu priloženom na kraju članka. U međuvremenu, ovo učinkovito rješenje za kućanstvo učinkovito će iskorijeniti sve muhe koje se dugo zadržavaju.

Kako bismo ispunili naše zahtjeve, potrebno je koristiti eterično ulje dobiveno iz paprene metvice. Biljka muškatni oraščić sadrži dragocjeno eterično ulje. Postoji nestašica vode. Da biste napravili izvrsnu smjesu, počnite tako što ćete napuniti zdjelu vodom i pažljivo pomiješati otprilike 5-7 kapi ulja paprene metvice s 3 kapi ulja muškatnog oraščića. Nakon što se otopina temeljito izmiješa, treba je oprezno prenijeti u bocu s raspršivačem, pazeći da se voda postupno dodaje dok se boca ne napuni do krajnjeg kapaciteta.

Za suzbijanje muha, preporuča se prvo nanijeti sprej na zavjese, mreže protiv komaraca i sve druge površine koje su često meta. Marljivo slijedeći ovaj pristup svaka četiri dana, možete uspješno eliminirati muhe iz svoje okoline. Ova metoda ne samo da odbija muhe, već i emitira ugodan miris. Članak završava opsežnom video demonstracijom koja prikazuje cijeli postupak. Istražite učinkovita i organska rješenja za učinkovito rješavanje ovih dosadnih insekata.

Precizno izrađena, ova pametna naprava dizajnirana je posebno za hvatanje voća. Za nastavak skupite kore različitog voća, poput jabuke, i stavite ih u zdjelu. Za octenu zamku koja radi kao šarm, uzmite zdjelu, čvrsto je pokrijte plastičnom folijom i pažljivo probušite nekoliko sitnih rupa čačkalicom kako biste omogućili odgovarajuću ventilaciju. Zamka će učinkovito namamiti vinske mušice, ali nakon što se odvaže unutra, neće naći načina za bijeg.

Za one koji traže prirodno domaće rješenje za tjeranje muha, mješavina se može napraviti pomoću octa, maslinovog ulja i šampona. Važno je odmjeriti pola šalice svakog sastojka, osiguravajući jednake dijelove. Nakon što se sastojci sakupe, treba ih pomiješati u bocu s raspršivačem i snažno protresti kako bi se stvorila dobro izmiješana smjesa. Za učinkovito rješavanje problema preporučuje se ravnomjerna raspodjela tekućine u različitim dijelovima kuće. Kao ekološki prihvatljiva i neopasna alternativa kemijskim insekticidima, dijatomejska zemlja može se koristiti za borbu protiv insekata, a istovremeno osigurava sigurnost našeg zdravlja.

Ovaj se proizvod visoko preporučuje zbog njegove impresivne učinkovitosti u borbi protiv širokog spektra nametnika, uključujući muhe, pauke, žohare, ose, moljce, lisne uši i stjenice. Primjenom ove otopine u područjima osjetljivim na insekata, može se očekivati ​​značajno smanjenje populacije štetnika unutar samo 48 sati. Kako biste postigli najbolje rezultate u odbijanju insekata, savjetuje se odabrati odgovarajuće eterično ulje poput limunske trave, limunskog eukaliptusa ili eteričnog ulja geranija.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here