Oglasi - Advertisement

Često zanemaren, vazelin je vrlo svestran i praktičan proizvod koji se ne sme podceniti. Dozvolite mi da vam ilustrujem njegove brojne primene. Kada je reč o nezi vaše kose, umesto gelova za kosu ili briljantina, ovaj proizvod služi kao svestrano rešenje za oblikovanje kose, ukroćivanje kovrdža i negu suvih pramenova.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Nadalje, pruža zaštitu od vanjskih utjecaja, slično vrhunskim silikonskim kapima. Kako biste održali dugotrajnost bujnih vrhova kose, na vrhove kose možete nanijeti malu količinu vazelina, što rezultira živahnijim izgledom. Prije bojenja kose, preporučljivo je nanijeti vazelin na lice, vrat i uši kako biste izbjegli neželjenu promjenu boje kože. Kako biste riješili problem prhuti, samo umasirajte proizvod u vlasište prije pranja šamponom.

Za one koji traže blistav ton kože, ovaj proizvod idealan je za osobe sa suhom kožom. Nudi izuzetnu pomoć u rješavanju grubih područja na laktovima i petama, a također pruža olakšanje kod iritacija i osipa. Nadalje, u kombinaciji s morskom soli može učinkovito napraviti piling kože. Kako biste poboljšali njegova maziva svojstva, nanesite proizvod za samotamnjenje na suhe dijelove kože prije upotrebe sredstva za tamnjenje.

Obično se koristi u kućanstvima i služi mnoštvu funkcija. Pažljiva njega i održavanje raznih predmeta zahtijeva pažljivo razmatranje i pravilno rukovanje. To uključuje nanošenje maziva na šarke, delikatno skidanje pripijenih prstenja s prstiju i očuvanje kožne obuće, odjeće, dodataka i namještaja. Nadalje, kada je u pitanju održavanje lica, postoje određene smjernice kojih se treba pridržavati. Pridržavajući se ovih koraka, ne samo da možete postići podatnu i baršunastu put, već se također možete zaštititi od niskih temperatura i olujnog vjetra.

Uklanjanje kozmetičkih predmeta. Prednosti u borbi protiv starenja: Smanjuje vidljivost sitnih bora, prikladno za nanošenje na osjetljivo područje oko očiju. Za učinkovito održavanje zdravlja vaših trepavica: upotrijebite četkicu od svježe maskare za nanošenje vazelina, što će rezultirati punijim i duljim trepavicama. Što se tiče vaših usana: pomiješajte malu količinu sjenila ili boje kolača kako biste proizveli personaliziranu alternativu sjaju za usne umjesto da se oslanjate na proizvode kupljene u trgovini.

Napravljena u udobnosti vašeg doma, vazelin krema protiv bora predstavlja lijek koji je i organski i moćan u borbi protiv znakova poodmaklih godina. Da biste napravili ovu mješavinu, sastavite sljedeće komponente: jednu žlicu bademovog ili maslinovog ulja, jedan žumanjak, žličicu meda i dvije žličice vazelina.

Započnite topljenjem vazelina u parnoj kupelji. Kad se rastopi pomiješajte s medom, žumanjkom i uljem. Temeljito izmiješajte sve sastojke dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Na kraju smjesu prebacite u posudu za kremu. Za najbolji učinak savjetuje se nanijeti kremu na čistu kožu nježnim masirajućim pokretima. Nakon što ostavite kremu da odstoji 30 minuta, uklonite višak ostataka.

Za postizanje optimalnih rezultata savjetuje se nanošenje kreme oko 2 sata prije spavanja. Kako bi se očuvala njezina cjelovitost, preporučuje se čuvanje kreme u hladnjaku. S obzirom da su korištene komponente u potpunosti dobivene iz prirode, preporučljivo je suzdržati se od istovremene proizvodnje velikih količina kreme.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here