Oglasi - Advertisement

Na kraju sedmog dana vratite se na dijetu bez ugljikohidrata i ponovno započnite ciklus. Nataša je oštro naglasila poantu o uravnoteženoj prehrani i njenom praćenju pristojnim životnim stilom, navodeći da je za uspjeh potrebna optimalna sinteza prehrane i svakodnevne redovite tjelesne vježbe.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Njezina ideologija temeljena na prehrani temelji se na odabiru određene hrane koju treba jesti i od koje se suzdržavati. Plan prehrane može se raščlaniti na sljedeći način: Odabir dopuštene hrane: Može se usvojiti bilo koja vrsta mesa (osim masne svinjetine). U prehrani se može naći i čista svinjetina. Preporučuju se mliječni proizvodi s niskim udjelom ugljikohidrata, poput svježeg sira, jogurta i feta sira.

Ove namirnice treba jesti u malim količinama. Postoji velik broj povrća za odabir. Takvo zeleno povrće uključuje kupus, zelenu salatu, krastavce, cvjetaču, brokulu, luk, rajčice, tikvice i špinat. Što se tiče jaja, mogu se kuhati na bilo koji način.

Uzimanje nekoliko orašastih plodova dnevno je u redu. Također, važno je piti dovoljno vode tijekom dana. Preporučena količina je 2,5 litre dnevno, navode stručnjaci. Peciva se ne smiju jesti ni pod kojim uvjetima. Voće se mora ponovno uvesti samo nedjeljom. S obzirom na to, trebalo bi ga isključiti tijekom ostatka tjedna. Krumpir je apsolutno nedopušten; mahunarke (koje uključuju soju i grašak) također su nedopuštene, baš kao i tjestenina, grašak i riža kao i grickalice te slatkiši i sokovi.

Tijekom prvih šest dana vaše dijete strogo se pridržavajte odobrenog popisa koji se nalazi na kraju — zatim za doručak i ručkove sedmog dana možete dodati tjesteninu ili krumpir ili rižu; ali slatkiši nisu dozvoljeni! Ako vam treba nešto slatko neka to bude žlica meda ili keks od cjelovitih žitarica.

Nakon sedmog dana vratite se na dijetu bez ugljikohidrata i krenite ispočetka s ciklusom. Nataša ističe da u životu treba imati disciplinu i držati se zdrave uravnotežene prehrane: hrana i redovite tjelesne vježbe za nju su ključ uspjeha.Ovakav pristup prehrani pomogao joj je ne samo da učinkovito smršavi, već i da ostane vitka koja je usredotočila njezin dobar izgled i opću dobrobit. Evo još nekoliko preporuka:

SAVJETI

Prigrlite pravilnu prehranu zajedno s Natašom slijedeći redoviti plan vježbanja koji uključuje kardiovaskularne aktivnosti, vježbe snage i pilates. Ključ za to je i upravljanje stresom gdje uključuje jogu i meditaciju za mentalnu ravnotežu.
U optimalnom funkcioniranju metabolizma i tjelesnom oporavku – san: neka se zna da je dovoljno važno. Nataša Bekvalac primjer je disciplinirane zdrave prehrane i redovite tjelesne aktivnosti koja postiže i disciplinom održava idealno tijelo dok je zdrava; općenito optimalna glumica.

Svojim hitovima, emotivnim izvedbama i dinamičnom pojavom na pozornici osvojila je srca mnogih obožavatelja i neizbrisivo obilježila balkansku glazbenu scenu. Davno su prošli njezini dani postojane predanosti glazbi, zdravom životu i dobrotvornom radu koji ju je jasno označio kao najcjenjeniju influencericu u ovom području.

Osim što je zakoračila u glazbenu industriju, Nataša je duboko u humanitarnim inicijativama. Aktivno sudjeluje u brojnim dobrotvornim akcijama, koristeći svoj utjecajni položaj kako bi ukazala na važne društvene probleme i pružila podršku najpotrebitijima. Nataša Bekvalac se kroz svoju karijeru nametnula kao kvintesencija vrhunske zabavne glazbe na našim prostorima.

Svojim hitovima, emotivnim izvedbama i dinamičnom scenskom osobom zaokupila je obožavanje brojnih obožavatelja i neizbrisivo obilježila balkansku glazbenu scenu. Od tada je učvrstio njezin status jedne od najcjenjenijih i najmoćnijih žena u regiji: njezina nepopustljiva predanost glazbi, zdravom načinu života i filantropskim djelima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here