Oglasi - Advertisement

Steven Seagal, poznat kao jedna od najlegendarnijih akcijskih zvijezda kasnog 20. stoljeća, značajno je utjecao na filmsku industriju svojim borilačkim vještinama i zadivljujućom pojavnošću na ekranu. Njegovi filmovi postali su simboli uzbudljivih akcijskih sekvenci i hrabrih protagonista, čime je stekao priznanje kao vodećeg akcijskog heroja među publikom diljem svijeta u to doba.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Seagal je postao poznat po raznim aspektima svog života izvan glume, posebice po svojim vezama sa Srbijom. Godine 2016. dobio je srbijansko državljanstvo, što je potez koji je ojačao njegov odnos s nacijom i posljedično povećao medijsku fascinaciju njegovim životom izvan filmske industrije.

Posebno fascinantan aspekt njegova života nedvojbeno je njegova burna romantična povijest. Steven Seagal bio je u braku s glumicom Kelly LeBrock, a zajedno imaju troje djece. Njihova devetogodišnja veza završila je spornim razvodom. Nakon ovog rastanka, Kelly se odlučila povući iz javnosti, klonivši se medijskog nadzora gotovo dvadeset godina.
Unatoč kružećim glasinama o Seagalovu navodnom nedoličnom ponašanju, Kelly nikada nije javno priznao te tvrdnje.

Nakon svoje glumačke karijere, LeBrock se odlučila povući iz središta pozornosti, fokusirajući se na odgajanje svoje djece daleko od medijskog nadzora i televizije. Međutim, Kelly se nedavno ponovno pojavila u javnoj sferi i trenutno živi na svom ranču u Kaliforniji. Dok se bavi društvenim medijima, održava razinu diskrecije koja je navela mnoge obožavatelje da nagađaju o mogućim kozmetičkim zahvatima, budući da je sklona zadržati detalje o svom izgledu za sebe.

S druge strane, Seagal se bavi nizom pravnih pitanja, koja uključuju optužbe za uznemiravanje. Više su ga puta bivši kolege tužili zbog navodno neprimjerenog ponašanja, a prvi slučaj datira iz 1995. Nedavno su se te tvrdnje ponovno pojavile u medijskim raspravama.

Tijekom svog života Seagal je doživio četiri braka. Njegovo prvo zajedništvo bilo je s Miyako Fujitano, Japankom, 1974. godine, a zajedno su imali sina po imenu Kentaro i kćer po imenu Aiako. Ovaj brak sklopljen je kada je Seagal započeo vezu s Kelly LeBrock. Nakon toga se oženio s LeBrockom, s kojom je dobio sina i dvije kćeri, ali je i taj brak završio razvodom. Njegov posljednji brak bio je s mongolskom glumicom Erdenetioyom Batsukh, s kojom je dobio sina Kunzanga rođenog 2009. godine.

Seagalov život, koji obuhvaća njegova iskustva na ekranu i izvan njega, prepun je zadivljujućih i spornih događaja. Njegova postignuća u akcijskom žanru, u kombinaciji s osobnim životom obilježenim turbulentnim vezama i pravnim problemima, etablirali su ga kao ikonu koja u jednakoj mjeri izaziva i divljenje i kritiku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here