Oglasi - Advertisement

Znate li za tehniku ​​manifestacije? Vjerujemo da mnogi od vas imaju želje koje žele ostvariti. Međutim, ako stalno mislite, “nema šanse da se to dogodi, meni se sigurno neće dogoditi”, tada se nevjerojatne stvari koje tražite neće ostvariti. Jeste li svjesni kako te misli utječu na vas i koliko bi njihova značajna promjena mogla promijeniti vaš život?

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • Posjedujete moć da svoje želje pretvorite u stvarnost, jer je unutarnja snaga svake osobe dovoljna da duboko čezne za nečim i na kraju to i postigne. U suštini, vaše misli utječu na vaša iskustva, što ukazuje na to da nenamjerno šaljete poruke kroz svoj način razmišljanja. Stvarnost je da mnogi ljudi žive živote koji su sve samo ne idealni i često ne ispunjavaju svoje istinske težnje.

Ipak, povlačenje u samoću nije rješenje. Preuzmite kontrolu nad svojim životom! Ako postoji želja koju želite da se ostvari – a to apsolutno može – razmislite o korištenju jedne od najomiljenijih tehnika za očitovanje: korištenju jastuka. Započnite pisanjem svojih budućih težnji na komad papira. Stavite ovaj papir ispod svog jastuka i svim srcem vjerujte u njega.

  • Ovo nije samo trivijalan čin; vaš način razmišljanja sigurno utječe na vaša iskustva na značajan način. Zapamtite izreku: “Kakve misli, takav vam je život.” Sada se usredotočite na artikuliranje svojih želja u sadašnjem vremenu. Na primjer, recite “Trenutno napredujem u svojoj karijeri” ili “Sada sam na drugom mjestu.” Ponovite ovo nekoliko puta i zatim vokalizirajte još nekoliko puta.

Ne postoje stroga pravila u pogledu učestalosti ove prakse. Bitno je da prenošenjem te poruke počnete njegovati samopouzdanje i iskreno razmišljati o tome kako će se to ostvariti. Zatim razmislite o motivima koji stoje iza vaših želja. Uzmimo, na primjer, želju za novim domom; možda ćete shvatiti da obećava veću udobnost, poboljšava vaše životno iskustvo ili nudi prostor za odmor djece. No, to nije glavno! Preusmjerite pozornost na uključene emocije, jer će vas nabrajanje opipljivih dobrobiti na kraju dovesti do spoznaje da se “osjećamo sretno.

DODATNI TEKST

Tatjana Pujin, bivša glumica, sada se doima potpuno transformiranom. Nekada smatrana jednom od najzanimljivijih glumica iz Jugoslavije, proslavila se krajem prošlog stoljeća glumeći u filmovima poput “Lude godine”, “Špijun na petama”, “Bolji život”, “Mi nismo anđeli”. “, među brojnim drugima.

  • Iako je prvenstveno zapamćena po hrabrim scenama kojih se mnogi i danas sjećaju, nestala je na početku rata u Jugoslaviji, u vrijeme koje se poklopilo s vrhuncem njezine karijere. Nakon toga se preselila u Italiju i udala za političara Giuliana Cervinija. Tvrdi da je tadašnja politička atmosfera odigrala značajnu ulogu u njezinom naglom izboru da izađe iz domaće filmske industrije.

“Politička klima u zemlji mi nije bila po volji. Moj najnoviji film sniman je u Sarajevu, a nedugo nakon toga počele su se šuškati o nadolazećem ratu. Potpune posljedice te situacije bile su izvan ičijeg shvaćanja, ali nedugo nakon toga Tenkovi su izašli na ulice, zbog čega sam požurio u kazalište Branka Kockice. Budući da sam svjedočio takvoj devastaciji u 21. stoljeću, spakirao sam svoje stvari i zaputio se u Italiju. Ranije je za “Bljesak” izjavila da je vrijedno pažnje što je Tatjana odlučila da nema djece i iskreno priznala taj izbor.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here