Oglasi - Advertisement

Iz inozemstva se vratio s drugom vrstom tableta za pranje posuđa, za njegovu suprugu to se činilo kao nemoćan totalni izdatak. Veličina posude bila je potpuno pogrešna za mehanizam u staroj perilici posuđa.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Odlučila je da neće pohraniti tablete, već da pokuša nešto što je vidjela na internetu i bila je jako zadovoljna rezultatom. Dakle, sada ne samo da skladišti tablete za perilicu posuđa, već je uspješno očistila stari štednjak u pećnici, koji sada izgleda kao nov. Međutim, ove tablete mogu puno više. To nije nešto što ćete pronaći u priručniku, istina, pametne domaćice to su slučajno saznale dok su čistile pećnicu.

  • I tvoj? Jednom sam kupio skupi proizvod u trgovini. Ali ovo je definitivno opcija. Počeo sam s otapanjem tablete u vrućoj vodi. Zatim navucite rukavicu i nanesite je. Nakon 15 minuta jednostavno sam ga obrisala. Završite brisanjem čistom, vlažnom krpom. Na taj način moguće je potpuno eliminirati sve kemijske ostatke.

Vašu tepsiju možete vratiti u “kao novu” – čak i onu namijenjenu za smeće. To bi mogao biti najprljaviji predmet u vašem stanu u ovom trenutku (osim pećnice, naravno). Stavite tabletu u vruću vodu i ostavite preko noći. Ujutro samo isperite, gotovo je čarobno da će sve ulje i prljavština nestati. Osim toga, sve temeljito isperite.

No, nanosite ga isključivo na bijeli materijal, jer tkanine u boji mogu izgubiti svoju živost. Stavila sam toplu vodu i pustila da se natopi zajedno s tabletom prije nego što sam je dodala u perilicu. Također služi kao izvrsno sredstvo za izbjeljivanje bilo koje zamrljane bijele odjeće tijekom pranja.

  • Čisti i polira kuhinju i kupaonicu. Wall Grease ako ima masnoće na zidovima, učinkovita mješavina se pravi od tableta za pranje posuđa.

Uklanja ne samo masnoću i ostatke nego i tragove bojicama i ogrebotine. Jedini preduvjet je da se zid može prati! Njega perilice rublja. Tableta za perilicu posuđa čisti bubanj perilice rublja, uklanja kamenac i dezinficira. Kada perilica radi bez rublja, potrebno je odabrati dugi ciklus pranja na visokoj temperaturi i staviti dvije tablete na mjesto gdje obično stavljamo prašak za pranje posuđa.

Povjetarac koji će pomoći da vaši kućanski uređaji traju dulje! S ovom zadivljujućom tabletom zaštitit ćete svoj plastični namještaj od prljavštine, uključujući najnovije plastične vrtne stolice i ljuljačke vaše djece. Uklanja zarobljenu prljavštinu, ptičji izmet i svu prašinu s vaših stvari ostavljajući ih nevjerojatno čistima!

Pranje metalnog posuđa.

Stavite pribor za jelo u mješavinu tableta i vode u perilicu posuđa na nekoliko sati. I zablistati.

Vratit će sjaj i drugim metalnim predmetima.

U slučaju da plastične posude lako upijaju mirise i boje. Koristite otopinu jedne tablete za učinkovito čišćenje. Drugo, miris se može eliminirati ako je druga vrsta plastike poput kante za smeće u lošem stanju. Još jedan sjajan savjet od prijatelja, jednostavno ga stavite u tanjurić i ostavite preko noći. Ujutro ćete se iznenaditi savršenim sjajem—bez kamenca.

Ova otopljena tableta može se baciti u spremnik kako bi se otopila i djelovala u daljnjem čišćenju spremnika. Pomaže i pri čišćenju WC-a ispiranjem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here