Oglasi - Advertisement

Smrt drage osobe često dovodi do duboke čežnje: za ponovnim rođenjem s namjerom ponovnog okupljanja i razmjene iskustava u tim dragim prostorima.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Psiholozi sugeriraju da osjećaji krivnje ili depresije rađaju percepciju prisutnosti okoline. Međutim, oni koji su vođeni vjerom, a ne znanstvenim dokazima, tvrde da postoji nešto što je izvan današnjeg razumijevanja.

  • Svaki dan pokojnici pokušavaju doći do nas. Iako ova veza može pružiti vodstvo i osjećaj ugode, bitno je zadržati otvoren um. Kad opazim energiju onih koji su preminuli, oni često prenose umirujuću poruku: njihova prisutnost ostaje, a smrt je samo iluzija. Poznati medij Praf ocrtava sedam različitih znakova onih koji su blizu pokojnika. Osim toga, imam nešto značajno za podijeliti s vama.

Leptir, ptica ili duga mogu nekoga uhvatiti nespremnog svojom neočekivanom ljepotom. Ponekad se može činiti kao da misli koje imate ne pripadaju vama, gotovo kao da vanjski glas komunicira. U takvim slučajevima zastanite i razmislite o svojim mislima, jer biste mogli otkriti poruku koju je prenio netko tko je preminuo.

  • Leptir, ptica ili duga mogu vas uhvatiti nespremne kada ih ne očekujete. U određenim trenucima može vam se činiti da vaše misli nisu doista vaše. Kao da drugi glas artikulira u vašem umu. Tijekom ovih slučajeva, ključno je obratiti pozornost na svoje misli, jer može postojati prilika za tumačenje poruke od onih koji su preminuli.

Leptir, ptica ili duga često se radije pojave kada se najmanje očekuju. Ove brojke imaju jedinstven značaj. Oni koji su otišli posjeduju uvid da prenesu ove znakove, dopuštajući im da se povežu s vama. Na primjer, možete se zateći prisjećajući se voljene osobe koja je preminula, a niotkuda ravno ispred vas zaleprša blistavo obojeni leptir ili se pojavi zapanjujuća duga, posebno na značajan dan.

Važni brojevi, poput datuma nečijeg rođenja ili smrti, mogu se pojaviti u različitim oblicima, uključujući satove, račune, registarske pločice i druge slične slučajeve. Ponekad se susrećete s pojedincima koji jako nalikuju osobi koja je preminula. Ako počnete pričati ili razmišljati o njemu, sjetite se da je u blizini, tako da nema razloga za brigu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here