Oglasi - Advertisement

Proglašena jednom od najatraktivnijih voditeljki, Suzana Mančić je otvoreno priznala da je imala brojne udvarače. Nebojša Kunić, član popularnog benda “Sedmorica mladih”, bio je prvi muž Suzane Mančić. Venčali su se 1989. godine, ali su se razveli osam godina kasnije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

  • U toku bračne zajednice Suzana i Nebojša doživjeli su radostan dolazak dvije kćeri, Teodore i Natalije. Suzana je u jednom trenutku iskreno otkrila složenost njihove ljubavne veze. Moj uobičajeni način artikulacije usredotočen je na portretiranje određene vrste mlade žene, specifične vrste nevjeste, i predlaganja te ideje njezinu supružniku, koji je slučajno njezin treći muž.

    Uzevši privremeni odmor od očiju javnosti, voditeljica je sa suprugom i djecom, vođena obiteljskim obvezama, krenula na put od Limassola do Moskve. U prethodnoj izjavi izrazila je prolaznu prirodu ljubavi, naglašavajući njezinu ranjivost na raspad unatoč tome što je utemeljena na dubokoj privrženosti. Kasnije je saznala da ju je suprug namjeravao poniziti tvrdeći da je izgubila svoju privlačnost i mladolikost, unatoč tome što je bila u ranim četrdesetima.

    Simeon Ocomokos iznio je ideju da bi bez njega ona bila nepoželjna drugima. Nadalje, otvoreno je ispričala svoju stalnu bitku s depresijom, zbog čega je redovito tražila savjetovanje kod psihologa. Suzani Mančić život se okrenuo nabolje i ispunio ljubavlju i srećom kada je upoznala sadašnjeg supruga Simeona Ocomokosa.

Životi su im se ukrstili 2000. godine, a osam godina kasnije svoju su ljubav učvrstili svetom bračnom zajednicom. Nije neuobičajeno da se muškarci ponekad osjećaju nesigurno i sumnjičavo. Međutim, kada postoji istinska želja, postaje nebitno tko preuzima inicijativu ili pokreće razgovor. Uvjeren sam da početni brak može predstavljati svoje izazove, ali kasnije zajednice postaju lakše zbog mudrosti i samorazumijevanja stečenih na tom putu.

Kako vrijeme prolazi, ljudi stječu spoznaje o vlastitim sposobnostima i ograničenjima, što im omogućuje da u skladu s tim strukturiraju svoje živote. Doživio sam trenutke nesigurnosti u pogledu svoje kompatibilnosti za predana partnerstva ili brak. Ipak, na kraju sam shvatio da su moje sumnje neutemeljene; sve što sam trebala je pronaći savršenog partnera, nekoga tko me istinski razumije i koga ja razumijem, kako se ona izražavala u tom periodu.

BONUS TEKST:

Iako roditelji imaju slobodu odabrati nadimak za svoje potomke, od iznimne je važnosti zajamčiti da odabrano ime ne uključuje pogrdne ili moralno nepoželjne komponente, niti je u suprotnosti s ustaljenim običajima i vrijednostima susjednog društva. Osobno ime pojedinca često služi kao prikaz njegovog identiteta, imajući značajan značaj.

Koncept povezivanja identiteta osobe s njenim imenom duboko je ukorijenjen u različitim kulturama i sustavima vjerovanja, uz uvjerenje da može oblikovati njihovu budućnost i životni put. Na praksu imenovanja utjecalo je mnoštvo čimbenika, uključujući dugotrajne običaje, suvremene utjecaje i bezbroj drugih razloga. Iako roditelji imaju slobodu odabrati ime za svoje dijete, ključno je biti oprezan i suzdržati se od odabira imena koje je pogrdno ili uvredljivo, kao i onog koje je u suprotnosti s moralnim vrijednostima i kulturnim normama zajednice. U Subotici se čini da većina pojedinaca naginje tradicionalnim imenima umjesto da se odlučuje za neuobičajenija. Iako su tradicionalna imena danas više raširena u Subotici, prevalencija zastarjelih imena koja su opstala tijekom vremena i dalje je relativno rijetka. Unatoč tome, još uvijek ima roditelja koji svake godine odlučuju svojoj djeci dati ta imena.

Uvidom u evidenciju Matičnog ureda Grada Subotice uočeno je da je u prethodnoj godini bilo nekoliko neuobičajenih imena za djevojčice kao što su Daša, Hella, Kruna, Lira, Teona, Aria, Ikonija i Pavla. Slično tome, spomena vrijedna imena za dječake su Milen, Zosim, Liam, Lukijan, Hektor, Vidan i Dren.

U proteklih pet godina iz matičnog ureda stižu podaci koji govore o rastućoj popularnosti imena Sofija za djevojčice i Luka za dječake. Među stanovništvom postoji snažna sklonost prema mađarskim imenima kao što su Ema, Sofia, Zoe, David, Leon, Oliver, Noel, Akoš i Bence. Zrenjanin, poznat po svom povijesnom značaju, ima značajnu lozu starih stanovnika s imenima kao što su Vićentije, Ignatije, Vid, Kostadin i Jana.

Grad Zrenjanin doživljava preporod tradicionalnih imena za djecu. Imena poput Đurađa, Vukana, Despota i Vasilija ponovno su sve popularnija. Dodatno, na popisu popularnih imena nalaze se Vid, Vidak, Dorotej, Kostadin, Vincentius i Ignacije, kojeg se često od milja naziva Igi. S druge strane, imena kao što su Zoran, Goran, Zorica, Dragan, Dragana, Bogdan, Bogdana, Vladimir, Miroslav, Miroslava, Svetlana, Svetolik, Smiljka, Sandra, Dajana, Dejan, Olivera, Oliver, Tamara, Radmila, Stanislava, Jelena i Jelenko, koje su bile u trendu prije 50 godina, sada su postale relikti prošlosti. Kroz povijest su traga ostavila imena poput Timotija, Jogoslava, Vaskrsija, Živanke, Živorada i Radosne, dok imena Miloš i Natalija i dalje odolijevaju zubu vremena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here